Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozan ilçesinde ıslah çalışmaları tamamlanan 245 dekarlık mera törenle hizmete girdi.

        İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Hamam Mahallesi Kamışoba mevkisindeki törende, meralarda yoğun otlatma ve çevre faktörleri nedeniyle bitki örtüsünün zamanla bozulabildiğini söyledi.

        Bugüne kadar kentte 107 bin dekar merada ıslah yaptıklarını belirten Bayazıt, 51 meranın 41'inde çalışmaların tamamlandığını ifade etti.


        Bayazıt, yetiştiricilere otlatma kurallarına uymaları çağrısında bulundu.

        Hayvan yetiştiricisi Ömer Özkan da ıslah edilen merayla yem giderlerinin azaldığını belirtti.

        Törene Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ile yetiştiriciler katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler