Adıyaman Recep Grup Suyu hattında arıza
Adıyaman'ın Sincik, Kahta ve Samsat ilçelerine bağlı yaklaşık 100 yerleşim yerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Recep Grup Suyu isale hattında arıza meydana geldi.
Adıyaman’ın Sincik, Kahta ve Samsat ilçelerine bağlı yaklaşık 100 yerleşim yerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Recep Grup Suyu isale hattında arıza meydana geldi.
Kahta ilçesinin Teğmenli Köyü yakınlarında oluştu. Meydana gelen sorun nedeniyle çok sayıda köyde içme suyu kesintisi yaşanabileceği bildirildi.
Bölgede yaşayan vatandaşlar, mağduriyet yaşanmaması için arızanın bir an önce giderilmesini talep ederek yetkililere çağrıda bulundu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.