Ağın'da camide yenileme çalışması başlatıldı
Elazığ'ın Ağın ilçesindeki camide yenileme çalışmasına başlanıldı.
Elazığ'ın Ağın ilçesindeki camide yenileme çalışmasına başlanıldı.
Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar, yaptığı açıklamada, çevre düzenlemesi kapsamında Koçan Cami'de abdest alma yerlerinde ekiplerince yenileme çalışmasına başlanıldığını belirtti.
Çakar, şunları kaydetti:
"Belediyemiz tarafından, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmak ve mahallelerimizin alt ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir. Bu kapsamda camimizde abdest alma yerlerinin yenileme inşaatına başladık. Modern ve temiz bir alan oluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Hizmet odaklı üreten belediyecilik anlayışımızla, ilçemizin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet götürmeye devam edeceğiz. Saklı cenneti sonraki nesillere bırakmak istiyoruz."
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.