Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Söke ilçesinde yağış sonrası istinat duvarının çökmesi sonucu park halindeki 2 araçta hasar meydana geldi.

        Kentte etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

        Söke-Aydın kara yolunun ilçe girişindeki kısmında oluşan yoğun su birikintisi nedeniyle Aydın yönü trafiğe kapatıldı.

        Belediye ekiplerinin suyu tahliye etmesinin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

        Sazlı Mahallesi'nde de yağış sonrası istinat duvarının çökmesi sonucu park halindeki kamyonet ve otomobilde hasar oluştu.

        İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

        Mahalle muhtarı Hasan Kahraman, gazetecilere, eski bir istinat duvarının yıkıldığını, onun dışında bir sıkıntı yaşanmadığını belirtti.

        Yağışta bahçe duvarı yıkılan Murat Cengiz ise "Yıkım gerçekleşti, biraz maddi zararlarımız oldu ama can kaybımız yok. Allah beterinden korusun inşallah, devletimiz gereğini yapar." dedi.

        Öte yandan, İncirliova ilçesi Arzular Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması nedeniyle 2 ağaç Erbeyli-Arzular yoluna devrildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler