Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline, afet ve acil durum süreçlerinde vatandaşlarla doğru iletişim kurulması amacıyla Psikolojik İlk Yardım Eğitimi verildi.
        AFAD eğitim salonunda düzenlenen eğitim, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde, afet ve acil durumlarda psikolojik ilk yardımın önemi, kriz anlarında doğru yaklaşım, etkili iletişim ve ihtiyaç duyan bireylere destek süreçleri ele alındı. Personel, eğitim sürecinde uygulamalı ve etkileşimli etkinliklere katıldı.
        Programın ardından sosyolog ve sosyal çalışmacılardan oluşan eğitim ekibi, AFAD İl Müdürü Uğur Minder’i makamında ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler