Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Yıldırım Belediyesi’nin, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Emir Buğra Gencan İller Arası Kyokushin Turnuvası’na Yıldırımlı sporcular damga vurdu. Farklı şehirlerden 220 sporcunun katıldığı turnuvadan Yıldırımlı sprocular; 20’si altın, 16’sı gümüş ve 29 ‘u bronz olmak üzere toplamda 65 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
        Turnuvada gösterdikleri başarılı performanslarla 65 madalya toplayan sporcuları tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecek; Yıldırım’ı her alanda olduğu gibi sporda da marka bir ilçe haline getirme hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler