Keban Kaymakamı Atalık, 62. Kütüphane Haftası etkinliğine katıldı
Elazığ'ın Keban ilçesinde 62. Kütüphane Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.
Elazığ'ın Keban ilçesinde 62. Kütüphane Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.
Keban İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinlikte, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.
Etkinliğe katılan Kaymakam Furkan Atalık, öğrencilerle görüştü.
Atalık, kütüphanede en çok kitap okuyan Mehmet Cengiz Gönültaş, Ömer Gök ve Emirhan Bulut'a "Yılın okuru” belgesi ile çeşitli hediyeler verdi.
Atalık, bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ettiği Gönültaş, Gök ve Bulut'a başarılarının devamını diledi.
Programa, İlçe Emniyet Müdürü Hayati Çavdar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurullah Sevgi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karagöz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.