Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Büyükşehir Belediyesi aile ve engelli hizmetleri koordinasyon merkezinde eğitim alan otizmli çocuklar, Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Erzurumspor antrenmanını ziyaret edip futbolcularla bir araya geldiler.
        Futbolculara baklava ikram eden çocuklar, tek tek onlarla hatıra fotoğrafı çekildiler. Etkinlik sonunda otizmli çocuklar ve aileleri Erzurumsporlu futbolculara cumartesi oynanacak maç için başarı dileklerini ilettiler.
        Çocuklarının heyecanını ortak olan aileler, Erzurumsporlu futbolculara ve yöneticilere otizmli çocuklarına göstermiş oldukları bilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler