Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de düzenlenen Okul Sporları Yıldız/Küçük KızErkek Ragbi Müsabakaları, oynanan final maçlarının ardından tamamlandı.
        Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Ragbi müsabakalarına sporcular yoğun ilgi gösterdi. Necdet Yıldırım Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvada, Yıldız ve Küçük kategorilerinde hem kız hem de erkek takımları şampiyonluk için ter döktü. Büyük bir heyecan ve coşkuya sahne olan müsabakalarda, genç sporcuların sergilediği performans izleyicilerden tam not aldı.
        Turnuva sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, organizasyona katılım sağlayan tüm okulları ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler