Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te 591 kaçak malzeme ele geçirildi.

        Jandarmadan yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyon düzenledi.

        Operasyon kapsamında Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.K. isimli şahsın işyerinde arama yaptı.

        Operasyonda 468 kablosuz kulaklık, 54 el feneri ve müzik çalar, 69 kamera olmak üzere 591 kaçak malzeme ele geçirildi.


        Yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler