Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEVGİ EVLERİ ÜYELERİ KAYAĞIN KEYFİNİ ÇIKARTTI

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi tarafından Elmadağ Kayak Merkezi'ne götürülen Sevgi Evleri üyeleri, kış sporunun vazgeçilmezi olan kayağın keyfini çıkarttı.

        Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Saray Sevgi Evleri ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü üyesi 150 kişiyi Elmadağ Kayak Merkezi'ne götürdü. 5. Geleneksel Elmadağ Kayak Gezisi'ne katılan gençler, burada kayağın keyfini çıkarttı. İki gün boyunca kayak sporu ile buluşan gençler, Elmadağ'da kızaklarla kayıp doyasıya eğlendi. Hayatlarında ilk defa kayak merkezindeki atlara da binen gençler, kış mevsiminde doğanın güzellikleriyle buluştu. Kayak merkezlerinin vazgeçilmezi olan sucuk ekmek ise Pursaklar Belediyesi tarafından gençlere ikram edildi. Kar üstünde mangal yakıp, soba ile ısınan gençle,r geziden duydukları memnuniyeti belirterek, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür etti.

        (AS-CC-Y)

        04.02.2016 10:30:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler