Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'ta, çok sayıda çift, nikah günlerini "05.05.2015" tarihine denk getirerek özel bir günde evlenmenin mutluluğunu yaşadı.

        Günlük ortalama 2 nikahın kıyıldığı Sinop Belediyesi Nikah Memurluğuna, 05.05.2015 tarihinde evlenmek isteyen 9 çift başvurdu

        Evlenen genç çiftler, evlendikleri günün herkesin aklında kalacağına inandıklarını belirtti.

        Çiftlerden Emrah Öz-Öznur Bektaş, evlenmeye 10 yıl önce karar verdiklerini belirterek bugünü de tarihi anlamda özel bir gün olduğu için seçtiklerini söyledi.  

        Sinop  Belediyesi nikah memuru Mustafa Turan ise 05.05.2015 tarihinin özel olduğunu belirterek, "Sinop Belediyesi olarak bugün diğer günlere göre yoğun oldu. Yarım saat ara ile dokuz nikah gerçekleştirdik. Nisan ayında günde en fazla 2-3 nikah kıydık ancak bugün bu özel tarihteki nikah sayısı 3 katına çıktı, herkese mutluluklar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler