Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li Tan: "16 Nisan Türkiye için bir dönüm noktası olacak"

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - AK Parti Haymana Belediye Meclis Üyesi ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Cahit Tan, "16 Nisan tüm dünya mazlumlarının kurtuluşa ereceği bir gün olacak" dedi.

        AK Parti Haymana Belediye Meclis Üyesi ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Cahit Tan, Haymana'da basın mensupları ile bir araya gelerek 'neden evet demeliyiz' adlı bir basın toplantısı düzenledi.

        Türkiye'nin geleceği açısından 16 Nisan'ın önemli bir viraj olduğunu vurgulayan Tan şunları söyledi: "Avrupa'yı görüyorsunuz. Almanya'sı, Hollanda'sı ve Belçika'sı adeta 'evet' çıkmasın diye birbiriyle yarışıyorlar. İsviçre'de en son görülen resme dikkat ediniz. Bu milletin Cumhurbaşkanının yanına silah koyarak, 'öldürün' talimatı veren alçalmışların Türkiye'nin seçimine karışmasının sebebi nedir? Türkiye'de 'evet' çıkarsa diye adeta korkuyorlar. Niye korkuyorlar? Çünkü Türkiye üzerindeki tüm kirli oyunları bozulacak. Avrupa'nın bu zamana kadar 'AB' diyerek kapısında bizi bekletmesinin sebebi sizce neydi? Milletimiz bu konuda kararını 'evet' diye vermesi gerekiyor. Güçlü bir Türkiye için Haymana'dan yüzde 80 'evet' çıkması gerekiyor. 16 Nisan bu ülkenin bir dönüm noktası olacaktır."

        (HAM-SO-Y)

        27.03.2017 16:30:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler