Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencileri tarafından uygulanan "Sağlıklı Çocuklar Mutlu Gülüşler" projesi tamamlandı.

        Vezirköprü Devlet Hastanesinde bulunan çocuk odalarının çocukların korkmayacağı, eğleneceği ortam haline getirmeyi amaçlanan proje, 8 haftalık çalışmaların ardından tamamlandı. Proje kapsamında her hafta bir odada öğrenciler tarafından sevilen karakterler duvarlara çizilip boyandı.

        Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Elif Cansız, projenin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törende, 8 hafta boyunca öğrencilerin gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, bu tutumlarının onların gelecekte başarılı bireyler olacaklarının temelini oluşturduğunu söyledi.

        Özverili bir çalışma ile park halini andıran koridor ve odaların durumu ile ilgili çocuk polikliniği doktorları Ünal Akça ve Gülfer Akça'nın da görev aldığını dile getiren Cansız, "Çocukların girip oynayacağı, hastalıklarını unutacağı odalar ve koridorumuz artık bir oyun bahçesi gibi iç açıcı hale geldi. Çalışmalarından dolayı öğrencilere teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

        Vezirköprü Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Özata ise öğrencilerin uyguladığı projeden hem hastaların hem de hastane yönetiminin memnun kaldığını vurgulayarak, öğrencilere ve öğretim görevlilerine teşekkür etti.

        Programa Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Metin Gür ile hastane çalışanları ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler