Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’de kurumlar arası dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen Basketbol turnuvası kupasını Milli Eğitim Müdürlüğü takımı aldı.
        Hakkari’de kurumlar arası dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen Basketbol Turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. Hakkari Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuvaya 10 kurum takımı katıldı. Turnuva sonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Devlet Hastanesi takımları finalde karşılaştı. Final müsabakasında rakibini 6050 mağlup eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü takımı şampiyonluğa ulaştı. Devlet Hastanesi takımı ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Final karşılaşmasını Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan da izledi. Taşyapan, sporun kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade ederek, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. Müsabakanın ardından şampiyon takıma kupa ve madalyaları Vali Taşyapan tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler