Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, "Dünya Çiftçiler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Aktaş, mesajında, çiftçilerin ülkenin kalkınmasında, ekonominin büyümesinde, sofralara ulaşan ekmeğin, meyvenin ve sebzenin üretiminde en yoğun emeği sarf eden kesimlerin başında geldiğini belirtti.

        Çiftçilerin, tarım ve hayvancılığın her kademesinde çalıştıklarını anlatan Aktaş, üretim ve verimliliklerinin artırılması, yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve ürettikleri ürünlerin pazara ulaştırılmasının ülke ve bölge tarımının kalkınması açısından büyük öneme sahip olduğunu bildirdi.

        Aktaş, "Ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin büyümesi için toprağa emek veren, soframıza gelen her lokmada alın teri bulunan çiftçilerimiz, her zaman baş tacımızdır. Tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, üretilen her ürünün bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum. Tüm çiftçilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler