Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'de kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası bulunan ve 4 yıldır firari olan hükümlü, İzmit'te at çiftliğinde düzenlenen operasyonla yakalandı.
        Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli operasyon gerçekleştirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "kasten öldürme" ve 5464 sayılı kanuna aykırılık suçlarından hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan Ş.G.'nin saklandığı yeri tespit etti. Yaklaşık 4 yıldır firari olduğu belirlenen 54 yaşındaki hükümlünün, İzmit'te bulunan at çiftliğinde saklandığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri, Özel Harekat unsurlarının da katılımıyla bugün operasyon düzenledi. Operasyonda Ş.G. yakalanarak gözaltına alındı.
        Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler