Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol kenarında ölü su samuru bulundu.
        Siverek ilçesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Üstüntaş Mahallesi mevkiinde yol kenarında telef olmuş halde bir su samuru bulundu. İlk incelemelere göre, nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuruna bir aracın çarpmış olabileceği değerlendiriliyor.
        Öte yandan bölgede herhangi bir nehir veya su kaynağının bulunmaması dikkat çekti. Su samurunun bulunduğu noktanın Fırat Nehri'ne yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta olması nedeniyle, hayvanın bu bölgeye nasıl geldiği merak konusu oldu.
        Doğal yaşamın önemli türleri arasında yer alan ve koruma altında bulunan su samurlarının yaşam alanlarının giderek daraldığına dikkat çekildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler