Şanlıurfa'da kurban kesim alanlarında hareketlilik
ŞANLIURFA'da Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlar, kurbanlıklarını belediye tarafından belirlenen semt pazarlarında kesti.
ŞANLIURFA’da Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlar, kurbanlıklarını belediye tarafından belirlenen semt pazarlarında kesti.
Şanlıurfa’da kurban kesim işlemleri, bayram namazının ardından belediyeye ait semt pazarlarında yoğun katılımla başladı. Sabahın erken saatlerinde kesim alanlarına gelenler, uygun yer bulabilmek için yoğunluk oluşturdu. Kesim alanlarında kadınların da kurban etlerini parçalama ve ayırma işlemlerine yardımcı olduğu görüldü. Bazı ailelerin çocuklarıyla birlikte alana geldiği gözlendi.
Kesim için hazırlanan bir boğa ise sahiplerinin elinden kaçarak boş bir depoya girdi. Sahipleri peşine düştüğü boğayı uzun süre kovaladı. Boğa bir süre sonra yakalanarak kesime götürüldü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.