Devlet THM Korosu, Sivas'ta "Gönül Türküleri" konseri gerçekleştirecek
Sivas'ta, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği Korosu ses ve saz sanatçıları "Gönül Türküleri" konseri verecek.
Giriş: 07.05.2026 - 11:59 Güncelleme:
Sivas'ta, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği Korosu ses ve saz sanatçıları "Gönül Türküleri" konseri verecek.
Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde 8 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ses sanatçıları, koro ve solo olarak Sivas ve Anadolu'nun çeşitli yörelerinin sevilen türkülerini seslendirecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri