Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Çatak ilçesi Kayaboğaz Mahallesi’nde bulunan bir ahır, çökme riski taşıdığı gerekçesiyle güvenlik çemberine alındı.
        Edinilen bilgilere göre, aşırı yağışlar nedeniyle ahırın duvarlarında meydana gelen yapısal zayıflık nedeniyle çökme ihtimali değerlendirildi. Bunun üzerine ilgili ekipler tarafından bölgede inceleme yapıldı ve riskli alanın etrafına emniyet şeridi çekildi. Yetkililer, vatandaşların güvenliği için alınan tedbirlere herkesin uyması gerektiğini belirterek, şerit çekilen alana yaklaşılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler