Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yıldız Tilbe hem aşısız hem maskesiz alışverişte! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Yıldız Tilbe (55), önceki akşam Etiler'deki bir AVM'de görüntülendi. Uzun süre mağazaları dolaşarak alışveriş yapan Tilbe, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        Ünlü şarkıcı, "Açıkhava konseri için kıyafet bakıyorum ama ne bulursam kombin yapmaya çalışıyorum. Hepsini birbirine denk getiriyorum." diye konuştu.

        2

        HEM AŞISIZ HEM MASKESİZ!

        Gazetecilerin, "Aşı olmadığınız için yurt dışı konserleriniz iptal oluyor. Aşı olmamakta kararlı mısınız?" sorusuna yanıt veren Yıldız Tilbe, "Ben o konulara girmek istemiyorum. Kendime elbise bakıyorum. Sizi birbirinize teslim ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Tlibe, muhabirlerin, "Alışveriş merkezinde dolaşırken neden maske takmıyorsunuz?" sorusuna ise, "Başka sorunuz var mı? Türkçe konuşuyorum. Başka sorunuz var mı?" diyerek, sert çıktı.

        3

        AŞI ÇIKIŞI TEPKİ TOPLADI

        Daha önce, "Asla aşı vurulmayacağım." diyen Yıldız Tilbe, PCR testiyle ilgili alınan karar sonrası söylemlerine bir yenisini daha eklemişti. Tilbe, "İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, 'Bir şey olursa sorumlu değiliz' dedi bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak, ne oluyoruz?" demişti.

        4

        "PCR DA, AŞI DA OLMAYACAĞIM"

        Tilbe, ayrıca, "Konsere gidenlere PCR zulümden başka bir şey değil. Sinemada film izlemek için, seyahat için PCR testi yapmak zulümdür. Ben kendi konserime giderken PCR testi mi olacağım? Olmam ki... PCR da, aşı da olmayacağım. Çalışmam yasaklanacak mı, çalışamayacak mıyım?" ifadelerini kullanmıştı.

        Daha sonra Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan Tilbe, PCR testi yaptırarak konsere çıkmıştı.

        5

        "BİLİM İNSANLARI TARTIŞSIN"

        Yıldız Tilbe'yi eleştiren takipçileri, konunun bilim insanları tarafından tartışılması gerektiğini söylemişti.

        6

        AMELİYAT OLDU

        Öte yandan ünlü şarkıcının Ulus'taki özel bir hastanede ameliyat olduğu öğrenilmişti. Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, ünlü şarkıcının kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle operasyon geçirdiğini söylemişti. Taburcu olan Tilbe, sevenlerine 'İyiyim' mesajını vermişti.

        7

        "TURP GİBİYİM"

        Ünlü şarkıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepinize çok teşekkür ederim. Turp gibiyim, Allah'a şükür." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ