Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Zafer Algöz, 'Erşan Kuneri' için tarih verdi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanacak olan dizisi 'Erşan Kuneri'nin başrol oyuncuları arasında yer alan Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Algöz, henüz sete çıkmayan yeni dizisi hakkında konuştu.

        2

        "SETİMİZ 28 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR"

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Setimiz 28 Haziran'da başlıyor. Eylül gibi çekimleri bitecek. Çok zaman gerektiren bir iş olacak. Birçok kostüm, saç, eski dönem eşyalar... Yani bayağı masraflı bir iş olacak ama değişecek bence" ifadelerini kullandı.

        3

        Gazetecilerin, "Sizin nasıl bir rolünüz olacak?" sorusuna yanıt veren Zafer Algöz, "Ben Erşan Kuneri'nin yanında, ağabeyi Miki Muhammer rolünü oynayacağım" dedi.

        4

        8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

        'G.O.R.A.' ile 'Arif V 216'da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri'nin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

        Geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili açıklama yapan Cem Yılmaz, "Her bölümde farklı hikayeler olacak. Oyuncu kadromuz da çok güzel. Yolda geçen birkaç sahnemiz var. Kalan sahnelerimiz İstanbul'da. ibrahim Selim ve Necip Memili de kadroda olacak" şeklinde konuşmuştu.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ