Ünlü mayo markası kepenk kapattı
Bir döneme damgasını vuran hazır giyim markası Zeki Triko kepenk kapattı. 1958 yılından bu yana faaliyette olan şirket, son satış noktası olan Nişantaşı mağazasında kepenk indirdi. Şirketin online satış platformu da alışverişe kapandı. Dünyaca ünlü modeller ile çalışa Zeki Triko'daki gelinen noktanın, pandeminin yarattığı olumsuzluklardan bağımsız gerçekleştiği ve şirketin son 5-6 yıldır kötü gidişatı durduramadığı aktarılıyor
ABONE OLTürkiye'nin ünlü plaj giyim markası Zeki Triko kepenk kapattı. 1958 yılından bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirket son satış noktası olan Nişantaşı mağazasının kepenklerini indirdi.
Şirketin genel müdürlüğünde hiçbir yetkiliye ulaşılamazken, e-ticaret sitesine girenlerin karşısına ise hiç bir ürün çıkmıyor.
Sektör temsilcileri, Zeki Triko'da gelinen noktanın pandeminin yarattığı olumsuzluklardan bağımsız gerçekleştiğini ve şirketin son 5-6 yıldır kötü gidişatı durduramayarak küçüldüğünü aktarıyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ