Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Tokuş'dan yoga pozu! Yeni partnerim... - Magazin haberleri
        1

        1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında tanınmasının ardından oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile boy gösterdiği 'Deli Yürek' dizisiyle ünlenen Zeynep Tokuş, artık ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürdürüyor.

        2

        2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlendikten sonra televizyon dünyasına veda eden Tokuş, kariyerine yoga eğitmeni olarak devam ediyor.

        3

        OĞLUNDAN YARDIM ALDI

        Egzersiz yaptığı anları sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Tokuş, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tokuş bu kez, iş adamı Bülent Helvacı ile olan evliliğinden dünyaya gelen Alp ile kamera karşısına geçti.

        Ünlü oyuncu, oğlu ile birlikte çalıştığı videoya, "Hayat tek başımıza yaşadığımız bir düzen değil... Sürekli birileriyle ilişki halindeyiz... Ailemiz, sevdiklerimiz, arkadaşlarımız, iş arkadaşlarımız vs... Yoga bireysel olarak bize sonsuz fayda sağlarken, acroyoga ve partner yoga da bu anlamda ilişkilerimizi çok geliştirir. Güven,sorumluluk alma, teslim olma, yardımlaşma ve birlikte uyum içinde hareket etme gibi konularda bizi geliştirir. Partnerim canım oğlum" notunu düştü.

        4

        2001 doğumlu olan Alp, Sabancı Üniversitesi'nde eğitim görüyor.

        5

        "MİNNETTARIM"

        Tokuş geçtiğimiz haftalarda da kızı Ayşe ile yoga yaptığı anları yayınlamış ve "Ah, ne eğlendik. Tutku duyduğum şeyi kızımla paylaşabildiğim için minnettarım. Haydi, siz de bir şeyler denerseniz kızımla görebilmemiz için etiketlemeyi unutmayın..." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Zeynep Tokuş, geçtiğimiz aylarda bu süreçte harcadığı çabayı takipçileriyle paylaşmıştı.

        44 yaşındaki oyuncu, şunları söylemişti:

        İnanın hiçbir şey öyle bir günde olmuyor... Meyve ağacı misal; emek istiyor, su istiyor, güneş istiyor, budanmak istiyor, her şeyden önemlisi zaman istiyor olgunlaşıp meyve vermek için. Nihayetinde bir küçücük tohum her bir meyvesinin içinde de tohum barındıran bir meyve ağacına dönüyor mu dönüyor.

        7

        Mesela bugüne kadar pratiğimde yüzlerce kez düştüm. Hatta bugün bile kaç kere düştüm bilmiyorum... Ama yeni şeyler denedim ve denemeye devam edeceğim inşallah. Her düşüşüm beni bir başka yere taşıyacak ve ben böyle büyüyeceğim, öğreneceğim gelişeceğim, meyve vereceğim. Yürümeye devam, yolculuğun tadını çıkar.

        8

        İşte Zeynep Tokuş'un paylaşımlarından bazıları...

        9