Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde üzerindeki karları temizlemeye gittiği çanak anteninin yanında ölü bulunan İngilizce Öğretmeni İsmail Oruçoğlu’nun (47) kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Oruçoğlu, köyünde toprağa verildi.

Read more!

DHA'nın haberine göre olay, dün meydana geldi. İlçede bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan İsmail Oruçoğlu, çanak antenini temizlemek için dışarı çıktı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ BELİRLENDİ

Bir süre sonra garajdan aracını almak için gelenler, Oruçoğlu’nu yerde yüzüstü hareketsiz yatarken gördü. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Oruçoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Oruçoğlu’nun cansız bedeni Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Önce düştüğü sanılan Oruçoğlu’nun yapılan otopsisinde, kalbinde bir damarın yırtıldığı, kalp krizi geçirdiği için yaşamını yitirdiği tespit edildi. Oruçoğlu için Çaycuma ilçesi Dereköseler köyünde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Oruçoğlu’nun kardeşlerinin yanı sıra meslektaşları ve öğrencileri katıldı. İsmail Oruçoğlu, dualarla toprağa verildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ