Zonguldak'ta maden ocağında göçük; 1 ölü, 1 yaralı (2)
BİRİNİNCANSIZ BEDENİNE ULAŞILDIĞI, DİĞERİ YARALI KURTARILDIZonguldak'ta maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiden Orhan Maskar'ın (44) cansız bedenine ulaşıldı, diğer işçi Giray Turpçu ise yaralı olarak kurtarıldı.
BİRİNİNCANSIZ BEDENİNE ULAŞILDIĞI, DİĞERİ YARALI KURTARILDI
Zonguldak’ta maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiden Orhan Maskar’ın (44) cansız bedenine ulaşıldı, diğer işçi Giray Turpçu ise yaralı olarak kurtarıldı. Maskar’ın cenazesi inceleme sonrası morga kaldırılırken, Turpçu da hastanede tedaviye alındı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.