Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde üç gün önce ölü bulunan köpeğin darbdilerek öldürüldüğü öne sürüldü.

        İddiaya göre, Yolgeçen köyü Gülşenler Mahallesi'nde yaşayan M.Ş. ile kız kardeşi H.Ş'nin beslediği "Tüylü" isimli köpek 3 gün önce ölü bulundu. Yapılan kontrollerde köpeğin darbedilerek öldürüldüğü belirlendi.

        Durumun bildirilmesi üzerine bölgede jandarma ekiplerince yapılan incelemede, görgü tanığı veya güvenlik kamerası bulunamadığı için herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

        M.Ş, gazetecilere, 10 yıl içinde köpeklerinin 15'inin öldürüldüğünü, zehirleme, darp ve öldürme olaylarının yaşandığını ve köpek baktığı için tehdit edildiğini öne sürdü.

        H.Ş. de daha önce bu konuda resmi yetkililer de davalık olduklarını anlattı.

        Köy muhtarı İ.O. ise köpeklerin tavuklarına zarar verdiğini ileri sürerek, vatandaşlardan, dışarıda beslenen köpeklerin çocuklara saldırdığı yönünde şikayetler aldığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler