Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fernandes: "Daha fazla tepki bekliyordum" - Beşiktaş Haberleri

        Mücadeleyi değerlendiren Portekizli, "Çok gol pozisyonu oldu. Kaliteli oyuncular vardı. Topu onlardan almak zor oldu. İyi kontra ataklar yapmaya çalıştık biz. 1 puan iyi. Karşımışda çok iyi bir takım vardı. Bu 1 puan bizim için ileride çok önemli olacak" dedi.

        "BEN DAHA FAZLA TEPKİ BEKLİYORDUM"

        Taraftarların kendisine yaptığı protesto için de konuşan Fernandes, "Beşiktaş'lı taraftarların benimle ilgili görüşü olumsuz herhalde. Ben bundan daha fazlasını bekliyordum. Ben burada elimden gelenin en iyisini yaptım. Söyleyebileceğim tek şey bu. İleride tekrar Türkiye'ye gelir miyim, bilmiyorum. Benim profesyonel kariyerimin en iyi zamanları İstanbul'daydı. Asla asla demiyoruz. Buraya dönmek benim için iyi olabilir" ifadelerini kullandı.

        FERNANDES ISLIKLANDI

        İlk kez rakip takım oyuncusu olarak İstanbul'da maça çıkan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 74 dakika sahada kalan Portekizli futbolcuya, oyuncu değişikliğinde kenara doğru yöneldiği sırada Beşiktaşlı taraftarlar ıslıklarla tepki gösterdi. Fernandes, oyunda kaldığı süre içinde takımının ataklarını başlatan isim olarak dikkati çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ