Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Toplu taşıma bugün ücretsiz mi ve kaça kadar? 19 Mayıs Ankara, İzmir ve İstanbul'da otobüsler, marmaray, metro, vapur, metrobüs bedava mı, ücretsiz mi?
        1

        19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı araştırılıyor. 23 Nisan'da ve Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım araçlarının ücretsiz yapılmasıyla bugün de ücretsiz olup olmadığı toplu taşıma aracı kullanacak olan vatandaşların gündeminde. Peki, bugün toplu taşıma araçları ücretsiz mi? 19 Mayıs'ta otobüsler, metrobüs, metro, vapur, marmaray bedava olan illerimiz...

        2

        19 MAYIS’TA İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

        Milli bayram ve resmi tatillerimizden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda toplu taşımanın durumu sorgulanıyor. Geçtiğimiz yıl 19 Mayıs’ta tüm İETT seferleri ücretsiz hizmet vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir.” ifadelerine yer verildi.

        3

        İZMİR'DE 19 MAYIS’TA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda toplu taşımanın 1 kuruş olduğu müjdesini vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre İZBAN trenleri ücretsiz hizmet verecek.

        4

        19 MAYIS ANKARA’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

        Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda; Toplu taşıma araçları (otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik) ücretsiz olarak hizmet verecek.” Ifadelerine yer verildi.

        5

        19 MAYIS TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ