Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya 2025 model Real Madrid... Başkan Florentino Perez'in transfer planı - SPOR haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Real Madrid'de başka bir adayın çıkmaması sebebiyle mevcut başkan Florentino Perez, görevini 2025 yılına kadar sürdürmeye devam edecek.

        2

        Efsane başkan, 2025 yılına kadar geleceğin Real Madrid'ini de inşa edecek.

        3

        Perez, başkanlığının yeni döneminde Real Madrid'e önceki dönemlerde kazandırdığı gibi yeni yıldızlar getirmeyi planlıyor.

        4

        2000'lerde Figo, Beckham ve Zidane, 2009'da Kaka, Ronaldo ve Benzema transferlerini yapan Perez'in yeni dönemindeki ilk hedeflerinden biri Mbappe olacak.

        5

        Real Madrid yönetim kurulu, bu transfer için tüm imkanları zorlayacak. Habere göre Real Madrid'in planı Mbappe'nin transfer edilerek gelecek 10 yılda takıma liderlik etmesi olacak.

        6

        Mbappe ile beraber bir diğer hedef ise Erling Haaland...

        7

        Mbappe ve Haaland'ın Real Madrid'e aynı sezon içinde değil farklı yıllarda gelmesi de olası görülüyor ancak İspanyol basınına göre bu iki isim de eninde sonunda Real Madrid forması giyecek...

        8

        Mino Raiola, oyuncusunun haftalık 1.15 milyon euro kazanacağı bir anlaşma yapmayı hedefliyor.

        9

        Raiola'nın bu rüyası gerçekleşirse Erling Haaland transfer olacağı kulüpte yıllık 60 milyon euro kazanacak ve futbol dünyasında en çok kazanan oyuncu olacak. (NTV Spor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ