Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 24 Mart'ta meydana gelen Yeniay'ın burçlara etkisi...
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Hepimizin zorlayıcı zamanlardan geçtiği bir haftadayız. 23 Mart haftasına baktığımızda sorumluluk duygumuzda artış gözükecek. Hatta fikirlerimizi başkalarına dayatırken biraz sert tavır sergileyebiliriz. Bunun yanında karamsar ve içine kapanık olabiliriz. 22 Mart’ta Satürn, Kova burcuna geçmişti ve mart 2023’e kadar bu burçta kalacak. Hayatımızda başka yönlere ilerleyebiliriz ve denenmemişi başarmak isteyebiliriz. Toplumsal olaylarda mücadele verip daha güzel şartlarda yaşamanın gayretini göstereceğiz. Ayrıca bu hafta 24 Mart’ta Yeniay meydana geldi. Yani planlarımız bozulabilir, gündemimiz değişebilir. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 23-29 Mart haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi yenileyeceğiniz, size sıkıntı veren her şeyden kurtulmak için çaba harcayacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Geçtiğimiz hafta Satürn’ün Kova burcuna geçişiyle etrafınızdakilerin gerçek yüzünü görmüş ya da görecek olabilirsiniz. Dost ve düşmanlarınızı daha iyi ayırt edeceksiniz bu dönem. Ayrıca 24 Mart’ta burcunuzda bir Yeniay meydana geldi. Yeni başlangıçlar için oldukça güzel bir zaman dilimi! Hayatınıza yön vereceksiniz, zorlanmalar olsa da başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız oldukça güzel. Partnerinizle aranızdaki sorunlar konuşarak halloluyor.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Boğa burçları, kendinizle baş başa kalacağınız, yapmak isteyip de yapamadığınız planları hayata geçireceğiniz bir haftadasınız… Yeni haftada yeni hobilere yönelebilir ve ev ile alakalı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçmişti ve uzun süre orada kalacak. Bu sizin için değişimin sinyalini veriyor. Köklü değişimlere gitme vakti geldi ve geçiyor. Yeni girişimler planlayabilir, hayatınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. 24 Mart’ta meydana gelen Yeniay’da eğer sağlığınızla ilgili problemler yaşıyorsanız şifa bulacaksınız.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim İkizler burçlarına… Değişim sinyalleri alacağınız, zor yollardan başarı elde edeceğiniz bir haftadasınız… Özellikle eğitimi devam eden İkizler burçları için konuşursak zorlanma yaşayabilirsiniz. Şehir dışı veya yurt dışında okuyorsanız mücadele vermeniz gerekecek. Ya da bulunduğunuz yerden farklı bir şehir veya ülkede eğitime başlayabilirsiniz. Önemli bir programa kabul edilebilirsiniz. Yeniay’da ise yardım kuruluşlarıyla temas halinde bulunabilir, toplum için çalışabilirsiniz. Ayrıca barışmalar, gözüküyor. Çok yakınınızdan biriyle problemler yaşadıysanız buzları eriteceksiniz bizden söylemesi…

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde parlayacağınız, fırsatlar elde edeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Yeni haftada başardığınız işlerle patronlarınızın gözüne girmeyi başaracaksınız. Zor ve stresli bir ortam olmasına rağmen kariyerde güzel işlere imza atıyorsunuz. 24 Mart’ta Koç burcunda gerçekleşen Yeniay da yeni pozisyonların, iş tekliflerinin kapısını aralıyor. Maddi konularda ise iç açıcı konuşamayacağız. Özellikle 22 Mart’ta Satürn’ün Kova burcuna geçişi, önümüzdeki 3 yılda zor yollardan para kazanacağınıza işaret ediyor. Bu nedenle gereksiz harcamalarınızı kısmanızı, borca girmemenizi tavsiye ederiz.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz haftalara nazaran, daha iyimser ve pozitif olacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Aslanlar… Yaptığınız planlar bozulmuş olabilir veya çok yoğun bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ancak sabretmeyi öğreniyorsunuz. İleriki zamanlarda işleri yoluna koymayı planlıyorsunuz ve koyacaksınız da… 24 Mart’ta meydana gelen Yeniay ile beraber enerjiniz yerine geliyor ve daha planlı hareket etmeye başlıyorsunuz. 22 Mart’ta Satürn’ün Kova burcuna geçişi en çok ilişkilerde sınayacak sizleri… Eğer güzel giden bir beraberliğiniz varsa elbette sorun yok. Ancak yara almış, yıpranmış birliktelikler karar alma aşamasına gelebilir. Beraberliğinizi kestirip atmadan önce harcanan emekleri göz önünde bulundurmanız ve acele karar vermemenizde fayda var.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz sevgili Başaklar… Elbette ciddi sıkıntılar bulunmuyor ancak mevsim geçişlerinde bağışıklığınızı güçlü tutmanız gerekiyor. Çünkü bir yandan da işte yoğunluklar söz konusu… 22 Mart’ta Satürn’ün Kova burcuna geçişi, çok çalışacağınızın sinyalini veriyor. Bu süreçte yöneticiliğe yükselebilir ya da üst kademelere atanabilirsiniz. Yani emeklerinizin karşılığını alacaksınız. 24 Mart’ta Koç burcunda Yeniay meydana geldi. Maddi olarak güçlenebilirsiniz. Bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tabii bu fırsatı kullanıp kullanmamak sizin elinizde.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Terazi burçları… Bu haftayla beraber hayatınızda aşk ve sevginin hakim olacağını söyleyebiliriz… Neden mi? Çünkü 22 Mart’ta Satürn, Kova burcuna geçti ve bu geçiş aşkta şans verecek sizlere… Örneğin uzun süredir yalnız olan Teraziler hayatlarının aşkıyla karşılaşabilir. Fakat geçmişteki hatalarınızdan ders çıkarmanız gerekiyor. Yoksa bu ilişki elinizden kayıp gider… Evliler ve ilişkisi olanlara denecek söz yok… Gayet mutlu ve huzurlu bir döneme giriyorlar… Bunun yanında 24 Mart’ta Koç burcunda meydana gelen Yeniay ile zamanınızı sevdiğinize, eşinize ve çocuklarınıza ayıracaksınız.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim Akreplere… Sevgili Akrepler, yeni haftayla beraber hayatınızı aileyle ilgili meseleler meşgul edecek. Aile içinde birtakım yüzleşmeler meydana gelebilir. Ya da ailenizle alakalı fikir ayrılıkları, zorlanmalar yaşanabilir. Bu süreci atlatmak için oldukça sakin olmanızda fayda var. 24 Mart’ta Koç burcunda meydana gelen Yeniay'da kariyer ve iş ortamınız değişebilir. İş değişikliği, terfi gibi konularla mutlu olabilirsiniz. Ayrıca aşkta geçmişteki olumsuzluklardan arınabilir ve kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Yay burçları… Aşk hayatınızda şanslı olacağınız fakat diğer meselelerde sınanacağınız bir haftaya giriyorsunuz… Öncelikle evli ve ilişkisi olan Yay burçları zor zamanlarda birbirinize kenetleneceksiniz… Şansınız aşkta oldukça açık. Diğer yandan Satürn’ün Kova burcuna geçişiyle eğitim hayatınızda zorlanacaksınız. Eğitimi devam eden Yay’ların planları sekteye uğrayabilir. Akraba ve arkadaşlık ilişkilerine de dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü tartışmalar artabilir… Enerjinizi yüksek tutar ve kendinizi motive etmeyi başarırsanız bu dönemi kazasız belasız atlatacaksınız.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Oğlak burçları… Ev ve ailevi meselelere odaklanacağınız, ailevi bağlarınızın kuvvetleneceği bir haftaya giriyorsunuz. Uzun süredir ailesiyle problemler yaşayan Oğlaklar bu haftadan itibaren ailesiyle kenetlenecek. Her meselede ortak paydada buluşacaksınız. 24 Mart’ta meydana gelen Yeniay da zaten ailevi konularda buzların eriyeceğine işaret ediyor. Ancak iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Agresif tutumlar olumsuz olarak size yansıyabilir.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sıra geldi Kova burçlarına… Sevgili Kovalar, kendinizi halsiz ve yorgun hissetmenize rağmen yeni haftayla beraber güçleneceksiniz… Zorlukların üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan gücü kendinizde bulacaksınız ve bu olumsuz tavırlardan kurtulmaya çalışacaksınız. Sağlığınızda şüphelendiğiniz konular varsa uzmandan yardım almanızda fayda var. 24 Mart’taki Yeniay’da ise kendinize vakit ayıracak ve ertelediğiniz meselelere yoğunlaşacaksınız.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Balık burçları… Psikolojik olarak yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz bu aralar… Gelecek ile ilgili endişelerinizin artması sağlığınızı olumsuz anlamda etkiliyor. Ancak zorlukların üstesinden geldikçe maddi anlamda güçleneceksiniz… 24 Mart’ta Koç burcunda Yeniay meydana geliyor. İş teklifi, yeni anlaşma, işte yükselme gibi konularla mutlu olacaksınız. Ancak bu süreçte olumsuz düşüncelerden arınmanız ve enerjinizi yüksek tutmanız gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ