Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 300 torunu kapısında kuyruk oldu!

        Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 4 eşi, 56 çocuğu olan ve 300’den fazla torunu bulunan Hamo ağa lakaplı Mehmet Arslan, torunlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşma esnasında evinin önünde uzun kuyruk oluşan Hamo ağa, ailesiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığı.

        Bayram namazıyla beraberinde köydeki evleri tek tek dolaşarak ve daha sonrada kabir ziyaretlerinde bulunan Mehmet Arslan, sıraya giren torunlarıyla tek tek bayramlaşarak şeker dağıttı.

        Torunlarının kendisinin bayramını kutladığı Hamo ağa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramını kutlayarak çocukları ve 300 torununun ölüme kadar devletin yanında olduğunu söyledi. Arsalan, “Bugün bayram günü, 300 torunum ile bayramlaştık, çok mutluyuz. Çocuklarım ve torunlarım ile burada bayramlaşmaktan mutluyum Allah onlara nice bayramlar görmek nasip etsin, onları bağışlasın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bayramını kutluyorum, Allah onun yardımcısı olsun, hepimiz beraberiz. Ben, çocuklarım ve torunlarım ölüme kadar Cumhurbaşkanın yanındayız, Allah yardımcısı olsun” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ