6 aydır kayıptı! Yusuf Kavuk'un cansız bedeni Bilecik'te gömülü bulundu!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan aşçı Yusuf Kavuk ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Genç ismin cansız bedeni Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gömülü bulundu.
ABONE OLBursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl ilçesinde 6 ay önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 1 çocuk babası 31 yaşındaki Yusuf Kavuk’un cansız bedeni Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gömülü olarak bulundu.
5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Müge Anlı canlı yayında Yusuf Kavuk'un kaybına ilişkin 5 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen gözaltılarda; Yusuf Kavuk'un sevgilisi olduğu bilinen Derya Altun, Derya Altun'un annesi ve kız kardeşi, Yusuf Kavuk'un son görüştüğü kişi olan Harun Ateş ve Harun Ateş'in kız arkadaşı olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı.