Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Grammy Ödülleri bu yıl, 68'nci kez sahiplerini buldu. Komedyen Trevor Noah, üst üste altıncı kez Grammy Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlendi.

Gecede, ABD'nin Minneapolis kentinde son haftalarda yaşanan olaylar nedeniyle göçmenlik politikalarına yönelik eleştiriler öne çıktı. Birçok sanatçı konuşmalarında ICE (Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Dairesi)'yi hedef alırken, göçmenlere destek mesajları verdi.

Bad Bunny, ağırlıklı olarak İngilizce dışındaki bir dille hazırlanan albümüyle Yılın Albümü ödülünü kazanan ilk sanatçı olarak tarihe geçti.

Bunny, yaptığı konuşmada ödülünü "hayallerinin peşinden gitmek için ülkesini terk etmek zorunda kalan herkese" adadığını söyledi.

Kendrick Lamar, En İyi Rap Albümü ve En İyi Rap Şarkısı dahil olmak üzere toplam beş Grammy kazanarak, Jay-Z'yi geride bırakıp Grammy tarihinde en çok ödül alan rap sanatçısı oldu.

Gecenin sürprizlerinden biri ise Billie Eilish'ten geldi. Sanatçı, 2024 tarihli Hit Me Hard and Soft albümünden Wildflower adlı şarkısıyla Yılın Şarkısı ödülünü kazandı. Eilish, konuşmasında ICE'yi sert sözlerle eleştirerek "Çalınmış topraklarda kimse yasa dışı değildir" ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ