Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Meltem Miraloğlu'ndan evlilik açıklaması: Her kadın 'evet' der - Magazin haberleri
        1

        2015 yılında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde çocuk yaşta kendisinden yaşça büyük bir adamla evlendirilen çocuk gelin rolünde oynayan Meltem Miraloğlu'nun evlilik kararı magazin gündemini sarstı.

        2

        32 yaşındaki Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Patrick isimli bir Amerikalı ile evlendi.

        3

        Oyuncu çok konuşulan evlilik kararının ardından sessizliğini, 2. Sayfa programına bozdu. İşte Miraloğlu'nun evliliği ile ilgili yaptığı o açıklama:

        4

        Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umrumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk.

        5

        Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın 'evet' der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın. Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum.

        6

        Oyuncu Meltem Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisinde 70 yaşındaki bir adamla evlendirilmesi için zorlanan 15 yaşındaki çocuğu canlandırıyordu.

        7

        Miraloğlu, 2016 yılında da altı aydır birlikte olduğu yönetmen - yapımcı Tayfur Aydın’la evlenmiş fakat bu evlilik uzun sürmemişti.

        8

        2017 yılında yapımcı eşi Tayfur Aydın'dan sessiz sedasız boşanmıştı.

        9

        MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

        Oyuncu, 13 Ocak 1987'de Diyarbakır'da doğmuştur. 2 yaşında iken geçim zorlukları sebebiyle ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır.

        10

        Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur.

        11

        İlk olarak "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynamıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ