82 milyon lira ödüllü 73 terörist etkisiz hale getirildi
Güvenlik güçleri, 1 Ocak'tan bu yana yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarla, İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nin "kırmızı" kategorisinden 13, "mavi" kategorisinden 5, "yeşil" kategorisinden 6, "turuncu" kategorisinden 8 ve "gri" kategorisinden 41 teröristi etkisiz hale getirdi. Listede etkisiz hale getirilen 73 teröristin başına konulan ödül toplamı ise 82 milyon 600 bin lira olarak kayıtlara geçti
ABONE OLGüvenlik güçleri tarafından 1 Ocak'tan bu yana terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda etkisiz hale getirilen İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'ndeki 73 teröristin başına konulan ödüllerin toplamı 82 milyon 600 bin lira olarak kayıtlara geçti.
Türkiye'nin barış ve huzur ortamını bozmayı hedefleyen PKK'ya yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren güvenlik güçleri, Diyarbakır, Hakkari, Tunceli, Şırnak, Mardin ve Bitlis kırsalı başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle sınır ötesinde yoğun şekilde operasyon yürütüyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ