Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ABD'li ünlü oyuncu Eza Miller hakkında alıkoyma iddiası: Polis yanında kalan ailenin kayıp olduğunu açıkladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Rolling Stone'un Çarşamba günü bildirdiğine göre, Vermont Eyalet Polisi 25 yaşındaki kadın ve onun 5, 4 ve 1 yaşlarındaki çocuklarını 'Flash' filminin yıldızının gizlediğine inanarak arıyor.

        ÜNLÜ OYUNCU YANINDA YAŞAMADIKLARINI İDDİA ETMİŞTİ

        Elde edilen mahkeme belgelerine göre, Vermont polis memurları, Eyalet Savcılığı tarafından talep edilen bir acil bakım emrini anneye sunmak için hafta sonu en az iki kez ulaşma girişimde bulunduklarını söyledi. Ancak 29 yaşındaki Miller, iddiaya göre polislere ailenin aylardır orada yaşamadığını söyledi.

        Yerel bir kaynak dergiye, birkaç memurun Salı gecesi yaklaşık bir saat boyunca oyuncunun evinde olduğunu söyledi ancak nedeninin açıklanmadığını belirtti. Rolling Stone; polis sözcüsü, Vermont Çocuk ve Aile Departmanı'na ulaşmaya çalıştıklarını ancak gizlilik endişeleri nedeniyle yorum yapmaktan kaçınıldığını yazdı.

        REKLAM

        TEMMUZ ORTASINA KADAR HER GÜN PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ

        Haberde ayrıca, kayıp annenin Temmuz ortasına kadar mülkten sosyal medyada günlük olarak paylaşımda bulunduğunu ancak sonrasında bu paylaşımların kesilip ardından da hesabın kapandığı belirtildi.

        Arama izninin Miller'in mülkünün ateşli silahlar, mühimmat ve esrarla dolu olduğu iddia edilmesinin ardından çocukların güvenliği korkusuyla hazırlandığı bildirildi. Çocukların babası da dahil olmak üzere durum hakkında bilgi sahibi olan birden fazla kaynak, Rolling Stone'a oyuncuya dair suçlamalarda bulundu. Kaynaklardan ikisi, “Fantastik Canavarlar” yıldızının evinin çevresinde silahlar olduğunu ve silahların doldurulmuş hayvanların yanına konulduğunu gösteren video görüntüleri olduğunu iddia etti. Bir kaynak ise çocuklardan birinin yerdeki kurşunları alıp ağzına koyduğunu iddia etti. Çocukların önünde sık ve yoğun esrar kullanıldığı da belirtildi.

        REKLAM

        TANIŞTIKTAN KISA SÜRE SONRA YAŞAMAYA BAŞLADI

        Rolling Stone'a göre kimliği açıklanmayan kadın, 1 ay önce Hawaii'de Miller ile tanıştıktan sonra Nisan ayı ortasında çocukları ile birlikte Miller'ın evine taşındı. Haziran ayında şahıs, tartışmaların ardından Miller'ın 'çok küçük üç çocuğu için güvenli bir ortam sağladığı' konusunda ısrar etti. Ancak baba, çocuklarına sağlık kontrolleri yapmak için Mayıs ayı ortasında sağlık ekipleri ve yerel polisle temasa geçti.

        SOSYAL HİZMETLER EVİ ZİYARET ETTİ

        İddiaya göre bir sosyal hizmet görevlisi 16 Mayıs'ta Miller'ın çiftliğini ziyaret etti ve babaya, çocuklarının "iyi göründüklerini" ancak "yapacak daha çok işleri olduğunu hissettiklerini" bildirdi.

        Miller daha önce bir kadına sandalye fırlattığı iddiasıyla bir kez de hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Tartışmalar sonrası Miller'ın DC'nin ünlü yapımı Flash'ten kovulması istenmiş ancak yapım şirketi açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

        * Haberin görseli Associated Press'ten servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ