Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın anlaşma sağladığı protokolün detayları ortaya çıktı! İşte 7 madde
        1

        Günaydın'dan Erhan Öztürk’ün haberine göre, geçtiğimiz yıl eylül ayından Fransa’da görkemli bir düğünle evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşandı. 14 ay evli kalan çift, 21 Kasım’da boşanma kararı aldı ve bir protokol hazırladı.

        2

        10 MİLYONLUK EV ALACAK

        Silivri Adliyesi’ndeki boşanma davası Ilıcalı’nın avukatı Dr. Av. Hakan Öncel’in başvurusuyla açıldı. Taraflar imzaladıkları protokole harfiyen uyma taahhüdünde bulundu. İşte imzalanan o protokolün detayları...

        3

        - Şeyma Subaşı’na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa’nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak.

        7

        - 29 yaşındaki Subaşı, evlenirse 115 bin TL’lik nafakası ödenmeyecek.

        8

        - Taraflar aile yaşantıları, boşanma süreci ve birbirlerinin yakınlarıyla ilgili olarak basın, radyo, sosyal medya, televizyon ve internet siteleriyle birlikte üçüncü kişi, kurum ile kuruluşlara hiçbir şekilde yazılı veya sözlü açıklama yapmayacaklar.

        9

        - Yapılan protokolün dışında taraflar birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayacak. Kızları Melisa’nın tüm eğitim giderleri baba Ilıcalı tarafından karşılanacak.