Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hayati bir konu
Hakkari'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hayati bir konu. Olmazsa olmazımız" ifadelerini kullandı
ABONE OLAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Terörsüz Türkiye sürecinde çok önemli bir noktadayız. Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hayati bir konu. Olmazsa olmazımız. 41 yıldan bu yana çektiğimiz acıları artık geride bırakalım diyoruz." dedi.
Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen "AK Parti Hakkari İl Danışma Meclisi Toplantısı"na katılan Bakan Tunç, Hakkari'de hizmetlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.
İl merkezi ve ilçelerde eksikleri gidermek için çalışma yürüttüklerini ifade eden Tunç, AK Parti'nin milletin, gençlerin, kadınların ve toplumun her kesiminin partisi olduğunu vurguladı.
AK Parti'nin 23 yıldan bu yana iktidarda olma başarısını Türkiye'de gösteren başka bir partinin bulunmadığını dile getiren Tunç, şöyle devam etti:
"Dünya siyaset tarihinde bu kadar yüksek oy oranıyla seçimlere katılımla art arda seçimleri kazanıp iktidarda kalan başka bir lider ya da parti oldu mu? Dünya ve Türkiye siyasi tarihine geçen büyük bir başarı var ortada. AK Parti'yi millet kurdu ve millet iktidarda tutmaya devam ediyor. AK Parti'nin 23 yıldır iktidarda kalmasının sebebini nedir diye size sorsam? Bunu muhalefet de anlayabilse zaten sorun çözülecek. Maalesef anlamıyor. AK Parti'nin 23 yıldan bu yana kesintisiz iktidarı Cumhur İttifakı ile sürdürmesinin yegane sebebi milletinin sesine kulak vermesidir. Milletin hissiyatına tercüman olması, milletin taleplerini öne alması ve millet ne istiyorsa onu yapması. Milletin istemediğini de yapmamasıdır."