Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2020 yılında Adana’da kurulan ve kısa sürede 10 ülkeye taze sebze ve meyve ihracatı yapan AŞKAR Grup, eihracat yatırımlarıyla ihracatına güç katarak büyüme hedeflerini sürdürüyor. Firma, TurkishExporter üzerinden ihracat yaparak, ihracatına katkı sağladı.

        İstanbul, Adana ve Van’daki depolarından taze sebze ve meyvelerin toptan ticaretini yapan AŞKAR Grup ürünlerini Avusturya, Rusya, Dubai, Katar, ABD, Mısır, İran, Hindistan, Tayvan ve İsrail’e ihraç ediyor. Büyüme yolunda emin adımlarla yürürken TurkishExporter ile tanıştıklarını ve platformu kullanmaya karar verdiklerini belirten AŞKAR Grup Genel Müdürü İsmail Aşmakutlu, “TurkishExporter üzerinden ihracat yaptık, ihracat çalışmalarımıza çok güzel katkı sağladı” dedi. Rekabetçi çizgilerini koruyarak ihracat hacmini artırmak için adımlar attıklarını ifade eden Genel Müdür Aşmakutlu, “Eihracat siteleri üzerinden çalışmalar yürütmekteyiz. Ayrıca bazı iletişim operatörleri aracılığıyla bazı ülkelerde reklam faaliyetlerimiz var” diye konuştu.

        Eihracat ile potansiyel olan ülkelere ulaşmak daha kolay

        Ürünlerini ihraç etmek için en büyük potansiyel olarak İsrail’i gördüklerini söyleyen Aşmakutlu, potansiyel pazarlara ulaşmada eihracatın faydası olacağını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

        “İhracat sitesi o bölgedeki internet reklamlarında bizi ön sıralara alarak ya da bölgedeki müşterilere ulaşabilecek alt yapıyı sağlayarak ihracat potansiyeli olan ülkelere ulaşmak için e ihracat bize fayda sağlayabilir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler