Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan SON DAKİKA haberi: Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş'le anlaştı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta gelecek sezon takımın başında Şenol Güneş olacak. Başkan Ahmet Nur Çebi tecrübeli teknik adamla 3 yıllığına anlaştı. Çebi, Mayıs ayında kongre olacağı için sezon sonunu bekliyor.

        Eğer olağan genel kurulda bir sürpriz olmazsa ve Ahmet Nur Çebi yeniden başkanlığa seçilirse Şenol Güneş resmen göreve başlayacak.

        GEDSON FERNANDES'İ GÜNEŞ İSTEDİ

        Sergen Yalçın'ın görevinden ayrılmasından sonra Beşiktaş'ı yakından takip eden Şenol Güneş yönetime raporda hazırladı. Gedson Fernandes transferinin bu bağlamda yapıldığı öğrenildi. Gelecek sezon Beşiktaş'ın başına geçecek olan Şenol Güneş, 1 stoper, 1 sağ bek, 2 orta saha, 2 hücuma dönük kanat oyuncusu ve 1 de forvet transferi istedi. Beşiktaş yönetimi sözleşmesi bitecek olan Larin, Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup'u takımda tutmak istiyor. Sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi için yeni bir girişimde bulunulmayacak. Barcelona'dan kiralanan Miralem Pjanic için henüz bir karar verilmedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ