Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar 'Aile Şerefi'nin 'kötü' yıldızı Eriş Akman'dan flaş açıklamalar: Oktaylar bugün de var - Magazin Haberleri
        15

        LONDRA'YA YERLEŞTİM

        Yaşamını artık kızıyla İngiltere'de sürdürdüğünü söyleyen oyuncu, "1980'li yıllardan sonra Türkiye'de reklamcılık gelişmişti. Reklam filmi yönetmeye başladım. 500'e yakın reklam filmi çektim. Sonra televizyonlara iş yapmaya başladım ama sektörde istemediğim olaylar yaşadım. Sektörün düzeleceğine inancımı kaybedince geçtiğimiz yıl kasım ayında da Londra'ya yerleştim." dedi.

        16

        KIZIM DA BENİM İZİMDE

        Yönetmen Nisan Akman ile evliliğinden Zeynep ve Memet adında iki çocuğu dünyaya gelen Eriş Akman, kızının kendisinin yolunda ilerlediğini belirtti. Kızının İngiltere'de sinema üzerine eğitim aldığını Akman, Netflix yapımı bir dizinin kamera arkasında yardımcı yönetmenlik yaptığını ifade etti. Usta sanatçı, oğlunun da Portekiz'de yaşadığını söyleyerek, ekonomi alanında kariyerini sürdürdüğünü açıkladı.

        17

        KANSERİ YENDİM, AMELİYAT GÜNÜ BEKLİYORUM

        Eriş Akman bir süredir sağlık sorunları yaşamış. Kalın bağırsak kanserini yendiğini ifade eden senarist, "Ameliyat oldum ama operasyon sırasında bir terslik oldu. Tekrar bir operasyon geçireceğim. Ameliyat gününü bekliyorum. İki hafta önce yeniden bir tarama yaptılar. Pet sonuçlarım çok şükür ki temiz çıktı." dedi.

        18

        "MUTLU BİR HAYATIM OLDU"

        Tiyatro, sinema ve televizyon dışında başka bir iş yapmadığını belirten sanatçı, "Bu yüzden de çok mutlu bir yaşamım oldu. Hep sevdiğim işi yaptım, bir de üzerine para kazandım." şeklinde sözlerini noktaladı.

        19

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ