Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki'den Haldun Demirhisar açıklaması
        1

        Aleyna Tilki, geçen perşembe gizemli bir erkek arkadaşıyla objektiflere yakalanmış ve soruları yanıtsız bırakmıştı. Şarkıcının arkadaşı ise, "Çekmesinler yoksa polis çağırırım!" diyerek, tehditler savurmuştu.

        2

        Tilki, ardından yine aynı kişiyle Arnavutköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Genç popçunun yemek yediği gizemli kişinin geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıkmıştı.

        3

        DEMİRHİSAR'DAN ZAFER İŞARETİ!

        Tilki, mekan çıkışı patlayan flaşlar karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Demirhisar ise kendisini görüntüleyen muhabirlere zafer işareti yaparak poz verdi.

        Bunu gören Tilki, hızla aracına doğru ilerleyerek oradan ayrıldı.

        4

        "HABERLER DOĞRU DEĞİL"

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Aleyna Tilki, önceki gece bir AVM'nin otoparkında görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

        5

        "Haldun Bey ile bir ilişki yaşadığınız haberleri doğru mu?" sorusuna cevap veren Tilki, "Öyle bir şey yok. Zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız." diyerek şoförü eşliğinde asansöre bindi.

        6

        SERENAY İLE "AŞK" DEDİKODULARI

        Öte yandan daha önce de Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır." diyerek, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya'nın Göcek'te tekrar Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

        7

        "ORASI BENİM EVİM"

        Demirhisar ile ilgili aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine ünlü isim, "Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim, arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum." demişti.

        8

        HALDUN DEMİRHİSAR HAKKINDA

        Heavenly dDF isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş insanı. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ