Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ali Sunal babası Kemal Sunal'ın doğum gününü kutladı - Magazin haberleri
        1

        Kemal Sunal'ın 75. doğum günü dün tüm sevenleri tarafından kutlandı. Aslında 10 Kasım günü doğan Kemal Sunal'ın doğum günü 11 Kasım'da kutlanıyor.

        2

        "ATAMIN VEFAT ETTİĞİ GÜNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAYAMAM"

        Kemal Sunal bunun nedenini ise, "Aslında 10 Kasım doğumluyum ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür" sözleriyle açıklamıştır.

        3

        Toplumun hemen her kesiminin gönlünde yer edinen Kemal Sunal'ın doğum gününde eşi ve kızının ardından oğlu Ali Sunal da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

        4

        "İYİ Kİ DOĞDUN CANIM BABAM"

        Geçtiğimiz aylarda baba olan Ali Sunal, kızının dedesinin fotoğrafına baktığı paylaşıma, "Canım kızım Narin... İlk olarak hastaneden çıktığında tanışmıştın dedenle. Dünyanın en güzel yürekli, en güzel gülen, güldüren insanı o. Sen onu göremesen de inanıyorumki o seni görüyor ve hep yanında. Bugün bu dünyanın en güzel insanının doğum günü. İyi ki doğdun canım babam, iyi ki vardın, varsın... Seni çok ama çok seviyoruz" notunu düştü.

        5

        "İYİ Kİ BİZ SENİNLE YAŞAMA ŞANSI ELDE ETMİŞİZ"

        Gül Sunal, sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarının fotoğrafını, "Kemalciğim iyi ki doğmuşsun ve iyi ki biz seninle yaşama şansını elde etmişiz. Kısa ama her anını en iyi şekilde değerlendirerek yaşamak... Ne mutlu sana... Her yıl olduğu gibi çocuklarımızla ve sevenlerinle kutluyoruz, gurur ve giderek artan bir sevgiyle..." notuyla yayınlamıştı.

        6

        Sunal'ın kızı Ezo Sunal ise, babasıyla karelerini sosyal medya hesabından, şu notu düşerek yayınlamıştı: