Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan-Buse Varol çifti: Bebeğimiz Türk pasaportu taşıyacak - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, sanat dünyasında birçok isim çocuklarını yurt dışı vatandaşlığı alması için Amerika'da dünyaya getirirken, Alişan'dan Türk pasaportuna övgü dolu sözler geldi. Ünlü türkücü Alişan, eşi Buse Varol ve yakın dostları Ece Erken'le Etiler'deki bir restoran çıkışı objektiflere yansıdı.

        2

        Bebeklerini Şubat ayının ilk haftası gibi kucaklarına alacaklarını söyleyen ikiliden Alişan, "Yurt dışında doğum yapanlara saygı gösteririz onların tercihi ama biz öyle hiç istemedik Türk pasaportu taşıyacak olmasından ve bizim de Türk pasaportu taşıdığımızdan dolayı gururluyuz böyle bir şeye hiç gerek yok. En fazla gider vize alırız" diye konuştu.

        3

        Buse Varol ise "Amerika'da yaşamak isterse göndeririz tabii" sözüyle eşi Alişan'a destek çıktı.

        4

        Çift, yakın dostları Ece Erken'in bebekleri için aldıkları montu basın mensuplarına gösterirken, Ece Erken ise ikiliye, "Aslında yurt dışı güzel olurdu bizde altını en azından sonra alırdık, altın daha da düşecekmiş" sözleriyle şakayla takılmadan edemedi.

        5

        Erken, ayrıca geçen günlerde annesiyle küstüğü şeklindeki iddiaların hatırlatılmasıyla barıştıklarını belirtip, "Annemle küsmüştük ama barıştık, kırgınlığımız normal ama biz karı-koca gibiyiz" dedi.

        6