Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Alişan: Sesini güzel sanıp albüm çıkartan isimler var - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, yaz koleksiyonu hakkında bilgi veren Çağla Şıkel, "Bu işbirliğini yapmasaydık benim hayalim olarak kalacaktı ama karar verdim ayakkabıcı olacağım. Bu yolda Pelin Özfırıncı gibi ilerleyeceğim. Bizim yaptığımız ayakkabılar benim de daha önce giydiğim, çok para verdiğim büyük markaların modellerin benzeri versiyonları. Bu devirde ben bile gidip ayakkabıya o kadar para vermiyorum" dedi.

        2

        Pelin Özfırıncı ise Çağla Şıkel’in tüm detaylarla yakından ilgilendiğini ve en iyisi olması için büyük uğraş verdiğini belirtti.

        3

        Davete katılarak yakın arkadaşı Çağla Şıkel'i yalnız bırakmayan Alişan-Buse Tektaş çifti, davet öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sosyal medyadan paylaştığı bir video ile çok konuşulan Alişan'a, "Sosyal medyada böyle insanlar görüyormusunuz?" sorusu soruldu.

        4

        Alişan, "Olmaz mı? Kaynıyor... Aslında bir isim söylemek istemiyorum ama bu haberi okuduğunda, "Aaa benden bahsetmiş" diyecektir kesin. Hiçbir şekilde kaale alınmadığı halde ortalarda dolanan, kendini bir şey zanneden ünlülerimiz var! Sesi çok güzel olduğunu sanıp albüm çıkartan insanlar var aramızda. Takipçi satın alıp sonra 'Günaydın takipçilerim' diye sosyal medyaya video çekip, koyuyor. Buna ne denir? Allah akıl sağlığı versin" dedi.

        5
        6