Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi- Tolgahan Sayışman çifti kızlarının yüzünü gösterdi: Alina'mız 40 günlük oldu - Magazin haberleri
        1

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çift, 8 Haziran'da kızları Alina'nın dünyaya gelmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşamıştı.

        2

        KIZLARININ YÜZÜNÜ GÖSTERDİLER

        Abazi ile Sayışmaz, bebekleri 40 günlük olunca kızlarının yüzünü gösterdi. Almeda Abazi, doğum sonrası eşi, oğlu ve kızı ile birlikte hastane odasında çekilen fotoğrafları Instagram hesabından yayınladı.

        3

        "SİZİ GÖNLÜMÜZÜN PRENSESİ ALİNA İLE TANIŞTIRALIM"

        Abazi, gönderisinde, "Alina'mız bugün 40 günlük oldu. Anne ve baba sizi çok seviyor canlarımız..." ifadelerini kullandı. Tolgahan Sayışman da aynı kareleri sosyal medya hesabından, "Sizi gönlümüzün prensesi Alina ile tanıştıralım. Kendisi bugün 40 günlük oldu." notuyla paylaştı.

        Çiftin aile fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        "İKİNCİ HAMİLELİĞİM İLKİNE GÖRE DAHA ZOR GEÇTİ"

        Almeda Abazi, geçtiğimiz günlerde doğum sürecinde yaşadıklarını YouTube kanalında anlatmıştı. Abazi, ikinci hamileliğinin ilkine göre çok daha zor geçtiğini ifade etmişti.

        5

        "BAYAĞI ÇİRKİNLEŞTİM"

        Konuyla ilgili açıklama yapan Almeda Abazi, "Efe ile hamileliğim çok kolay geçti. Alina ile öyle kolay olmadı. Pandemi vardı, evden bile çıkamadım. Zaten Efe çok küçüktü. Çok fazla kusma hissiyatı yaşadım. Sürekli yatıyordum. Alina ile göz altlarım mosmor, yüzüm bir yamuk yumuk oldu, değiştim. Çirkinleştim bayağı..." demişti.

        6

        "TOLGAHAN, 'YAZIK SANA' DEDİ"

        Ünlü isim, eşinin üçüncü bebeği istediğini fakat doğuma girdikten sonra bu kararından vazgeçtiğini de sözlerine eklemişti.

        Abazi, "Tolga üçüncü çocuğu düşünüyordu ta ki Alina'nın doğumuna girene kadar... Doğumdan çıkar çıkmaz, 'Sana çok yazık. Kıyamam, bitti... Bir daha zorlamayacağım' dedi. Böylelikle üçüncü çocuk hikayesini kapatmış olduk." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "BU SORUYU ALMEDA'YA SORMAYIN!" DEMİŞTİ

        Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna esprili bir yanıt veren Sayışman, "Bu soruyu Almeda'ya sormayın. Hele ki bu aralar..." diyerek, gülümsemişti.

        8

        Öte yandan Arnavut asıllı model Almeda Abazi, 2008'de Miss Globe Kainat Güzeli yarışmasını kazanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ