Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Alparslan Büyük Selçuklu 34. bölüm full izle! TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm izle tek parça kesintisiz!
        1

        Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi her pazartesi izleyicisi ile buluşuyor. TRT 1 ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu 34. son bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. İşte Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm özeti!

        2

        ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM İZLE

        Alparslan Büyük Selçuklu 34. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm izlemek için TRT 1'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 34. BÖLÜM ÖZETİ

        Alparslanlar Surmari’yi almak için hana girmiş, Grigor Alparslanları arkadan kuşatarak handa kuşatma altına almıştı. Alparslan, Grigor’un bu tuzağından nasıl kurtulacak? Grigor’a bu planı haber veren kişinin kim olduğunu bilmeyen Alparslan, bunu öğrenebilecek mi? Alparslan’ı esaret altına almayı amaçlayan Grigor’un Alparslan’a teklifi ne olacak? Süleyman’ı esir eden Grigor, onu ve Alparslan’ın alplarının canlarıyla Selçuklu’yu tehdit ederek Selçuklu’dan istediğini alabilecek mi? Alparslan Süleyman ve alpları nasıl kurtaracak? Zehrin etkisiyle günden güne ölüme giden Alparslan bu hâlde nasıl bir tertip kuracak? Alparslanların Surmari’de kuşatılmasının müsebbibinin Öke olduğunu duyan Yınal çılgına döner. Öke ona taht yolunu açmak için onun dışındaki bütün melikleri ateşe atmıştır. Yınal bu durum karşısında ne yapacak? Öke’ye bunun hesabını soracak mı? Yınal, Surmari’de sıkışıp kalan Alparslanlara yardım edebilecek mi? Arslan Yusuf, Yınal’ın Alparslan’la iş birliği yapıp Alexander’ı kandırdığını anlamış ve bu Yınal’a karşı kinini daha da arttırmıştır. Çağrı Bey’in Karahan sultanı İbrahim Tamgaç Han’ın oğlu ile yaptığı görüşmeyi öğrendiğinde ise Arslan Yusuf artık bambaşka bir adım atmaya hazırlanır. Alparslan’ın hastalığının ilerlemesi Seferiye’yi de mahzun edecek, Seferiye, Alparslan’a daha sıcak davranacaktır. Seferiye Alparslan’a karşı hislerinin değiştiğini kabullenip bununla yüzleşecek mi? Yoksa intikam hissini tazeleyip yine Alparslan’dan uzak durmaya mı çalışacak?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ