Çağdaş Atan: Mağlubiyet benim sorumluluğumdur
Trendyol Süper Ligin 33. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 4-1 mağlup olan Rams Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, bugünkü mağlubiyetin sorumluluğunun kendisine ait olduğunu söyledi.
ABONE OLKarşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan, ilk 25 dakikada Göztepe Stadındaki en güçlü deplasman oyununu oynadıklarını dile getirdi.
Net gol pozisyonlarından yararlanamadıklarını aktaran Atan, "Tamamen planladığımız gibi ama biraz erken, aceleci hücum ettiğimiz bir oyun oynandı. Bence 20-25 dakika burada oynanan en güçlü deplasman oyunlarından bir tanesiydi. Top bizdeyken yediğimiz golden önce 2 tane vermiş olduğumuz yanlış karar bizim olmasından korktuğumuz sezon başındaki coşkulu Göztepe takımının sahaya gelmesine sebep oldu. Orada yediğimiz 1-2 şut taraftarı ve Göztepe takımını oyuna dahil etti." dedi.